Het Burgerweeshuis Amersfoort


Masters of Business steunen Time for Life

 

Afgelopen maandag ontving Roel Reineman, directeur van Isabella voortenten, uit handen van Bert van Weert namens de Masters of Business een bedrag van € 3.000,- voor zijn stichting ‘Time for Life’.

De zomervakanties staan weer voor de deur. Toch is op vakantie gaan niet zo vanzelfsprekend als het lijkt. Gezinnen die dit al jaren niet kunnen, krijgen door Time for Life wél die kans.

Op de vraag of dit ook regionaal kon worden ingevuld, ging de businessclub aan de slag. Door inspanning van velen – waaronder het Amersfoortse Burgerweeshuis die de gezinnen selecteerde, Camping De Heigraaf, Isabella en Van Duinkerken – hebben de gezinnen letterlijk weer ‘Time for Life’. Voor Reineman is de Masters of Business het zakenleukste netwerk uit de regio: “Als ondernemer sta je soms voor hete vuren, maar ik ben diep geroerd door dit spontane initiatief.”

Het Burgerweeshuis regelt in de zomermaanden voor ruim 30 gezinnen een week vakantie in een huisje; we doen dat al jaren samen het de organisatie RCN. Ons vakantiebudget voor gezinnen is beperkt, dus Stichting het Burgerweeshuis Amersfoort is namens  de gezinnen erg blij met deze extra mogelijkheid. Het wordt genieten geblazen voor heel veel kinderen. De gezinnen gaan nu kamperen, een geheel nieuwe ervaring voor velen.

op de foto hieronder v.l.n.r. Gabor Nijenhuis (secretaris MoB), Bert van Weert (bestuurslid MoB), Roel Reineman (Isabella), Joost Gruijters (Burgerweeshuis) en Bert Gadellaa (bestuurslid MoB)tfl2cheque time for live

Dank aan Time for Live, Dank aan Isabella voortenten,  camping De Heygraaf en van Duinkerken caravans.